Osallistumme Kotae Expoon!

Tänä viikonloppuna, 29.-30.6. osallistumme Kotae Expoon Tampereen Messukeskuksessa. Osastoltamme löytyy tuttuun tapaan hyviä tapahtumatarjouksia ja paljon Bannedin ja Leg Avenuen uutuuksia.

Isosta tapahtumasta ja henkilökunnan hyvin rajallisesta määrästä johtuen verkkokaupan tuotesaldoissa voi olla isojakin heittoja ajalla 29.6.-4.7. Jos haluat tuolloin tilata jotain ja varmistua tuotteen saatavuudesta, kannattaa lähettää asiasta sähköpostia (info(at)kuroineko.fi). Pyrimme päivittämään verkkokaupan saldot mahdollisimman nopeasti, mutta tapahtumien aikana se ei valitettavasti ole käytännössä mahdollista.

Toivottavasti nähdään Expossa 🙂

Osallistumme Hypeconiin ja Desuconiin

Ensi viikonloppuna, 8.-9.6. osallistumme Hypeconiin Hyvinkäällä. 15.-16.6. taas suuntaamme Lahteen ja Desuconiin. Myyntipöydästämme löytyy molemmissa tapahtumissa tuttuun tapaan hyviä con-tarjouksia ja paljon Bannedin ja Leg Avenuen uutuuksia.

Peräkkäisistä isoista tapahtumista ja henkilökunnan hyvin rajallisesta määrästä johtuen verkkokaupan tuotesaldoissa voi olla isojakin heittoja ajalla 8.6.-19.6. Jos haluat tuolloin tilata jotain ja varmistua tuotteen saatavuudesta, kannattaa lähettää asiasta sähköpostia (info(at)kuroineko.fi). Pyrimme päivittämään saldot mahdollisimman nopeasti, mutta tapahtumien aikana se ei valitettavasti ole käytännössä mahdollista.

Toivottavasti nähdään myyntisalissa 🙂

Uusia dinoja Niramuchulta!

Saimme Niramuchulta paljon uusia DINO-tuotteita, mm. avaimenperiä, heijastimia ja jääkaappimagneetteja. Lisäksi vanhoja suosikkituotteita, kuten DINO-korviksia on täydennetty. Uutuusdinot ovat aivan megasöpöjä ja odottavat jo innolla pääsyä uuteen kotiin 🙂

Kiitoksia Tampere Kupliista!

Lämpimät kiitokset kaikille osallisille Tampere Kupliista <3 Asiakkaat olivat mukavia ja meillä oli varsin kivaa, vaikka tunnelmat lauantaina olivat hetkittäin melko tiiviit.

Verkkokaupan tuotesaldot ovat taas ajan tasalla, joten jos jokin kiva tuote jäi mieleen conista, voit nyt kätevästi tilata sen täältä 🙂

Osallistumme Tampere Kupliiseen

Tänä viikonloppuna, 23.-24.3. osallistumme Tampere Kupliiseen Tampere-talolla. Myyntipöydästämme löytyy tuttuun tapaan hyviä con-tarjouksia ja paljon Bannedin ja Leg Avenuen uutuuksia. Kupliin myyntisali on auki lauantaina 10-18 ja sunnuntaina 10-17.

Isosta tapahtumasta ja henkilökunnan hyvin rajallisesta määrästä johtuen verkkokaupan tuotesaldoissa voi olla isojakin heittoja ajalla 23.3.-27.3. Jos haluat tuolloin tilata jotain ja varmistua tuotteen saatavuudesta, kannattaa lähettää asiasta sähköpostia (info(at)kuroineko.fi). Pyrimme päivittämään saldot mahdollisimman nopeasti, mutta tapahtumien aikana se ei valitettavasti ole käytännössä mahdollista.

Toivottavasti nähdään myyntisalissa 🙂

Kiitos Frostbiten asiakkaille!

Lämpimät kiitokset kaikille Desucon Frostbitestä <3 Verkkokaupan tuotesaldot ovat taas ajan tasalla, joten jos jokin kiva tuote jäi mieleen conista, voit nyt kätevästi tilata sen täältä 🙂

Osallistumme Desucon Frostbiteen!

Tänä viikonloppuna, 27.-28.1. osallistumme Desucon Frostbiteen Lahden Sibelius-talolla. Myyntipöydästämme löytyy tuttuun tapaan hyviä con-tarjouksia ja paljon Bannedin ja Leg Avenuen uutuuksia. Frostbiten myyntisali on auki lauantaina 10-18 ja sunnuntaina 10-16.

Isosta tapahtumasta ja henkilökunnan hyvin rajallisesta määrästä johtuen verkkokaupan tuotesaldoissa voi olla isojakin heittoja ajalla 27.1.-4.2. Jos haluat tuolloin tilata jotain ja varmistua tuotteen saatavuudesta, kannattaa lähettää asiasta sähköpostia (info(at)kuroineko.fi). Pyrimme päivittämään saldot mahdollisimman nopeasti, mutta conien aikana se ei valitettavasti ole käytännössä mahdollista.

Toivottavasti nähdään myyntisalissa 🙂

KuroiNekon jouluale!

KuroiNekolta löytyy paljon mahtavia joululahjoja niin itselle, kuin muillekin. Voit hoitaa jouluostokset kätevästi kotisohvalta verkkokaupassamme ja säästät vielä rahaakin, kun hyödynnät joulutarjouksemme. Kaupastamme löytyy nyt paljon vaatteita, koruja ja laukkuja jopa 50% alennuksella.

Jos haluat verkkokaupan paketin ehtivän sinulle jouluksi, tilaa se viimeistään 19.12.!

Alennukset jatkuvat vuoden loppuun asti ja ovat luonnollisesti voimassa myös kivijalkaliikkeessä 🙂

Kiitos Traconin asiakkaille !

Kiitos Traconin asiakkaillemme teimme uuden myyntiennätyksen 🙂 Verkkokaupassamme tuotesaldot ovat taas ajan tasalla, joten tervetuloa tekemään ostoksia myös sinne.

Osallistumme Traconiin

Tänä viikonloppuna, 8.-10.9. osallistumme Purple Octopusin kanssa Traconiin Tampere-talolla. Myyntipöydästämme löytyy tuttuun tapaan hyviä con-tarjouksia ja paljon Bannedin ja Leg Avenuen uutuuksia. Traconin myyntisali on auki perjantaina 16-20, lauantaina 9:30-19 ja sunnuntaina 9:30-16.

Isosta tapahtumasta ja henkilökunnan hyvin rajallisesta määrästä johtuen verkkokaupan tuotesaldoissa voi olla isojakin heittoja ajalla 8.-16.9. Jos haluat tuolloin varmistua jonkin tuotteen saatavuudesta, kannattaa lähettää asiasta sähköpostia. Pyrimme päivittämään saldot mahdollisimman nopeasti, mutta conien aikana se ei valitettavasti ole käytännössä mahdollista.

Toivottavasti nähdään myyntisalissa 🙂