Maskit taas myynnissä heinäkuussa

Henkilökunnan sairaslomasta johtuen origami-maskejamme ei juuri nyt ole saatavilla – mutta huoli pois! Suositut maskimme palaavat kauppaan jo heinäkuussa 🙂

Uutuuksia ja täydennyksiä Leg Avenuelta

Saimme Leg Avenuelta sekä upeita uutuuksia, että täydennyksiä vanhoihin suosikkeihin. Raitasukat ovat taas in ja meiltä niitä löytyy. Sekä polvi- että ylipolvenmittaisina ja monen värisinä 🙂

Kevätuutuuksia!

Saimme juuri Bannedilta aivan ihastuttavia kevätuutuuksia kauppaamme 🙂 Vaikka ulkona onkin vielä varsin talvista, kannattaa nämä kesävarusteet napata itselleen saman tien. Kaikki uutuudet ovat nimittäin ennakkotilausmallistosta ja lisää ei välttämättä enää saa kun nämä loppuvat.

Hyvää joulua!

Erityisen lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluneesta erityisestä vuodesta.

Joululomailemme 24. – 27.12. Verkkokauppa on auki ja ale jatkuu, mutta paketteja postitetaan seuraavan kerran vasta loman jälkeen.

Rauhallista joulua ja parempaa tulevaa vuotta kaikille 🙂

JouluAle!

Hanki täytettä pukinkonttiin ja auta samalla meitä tekemään tilaa ensi vuoden upeille uutuuksille 🙂 Lähes kaikki nettikaupan tuotteet ovat loppuvuoden -20% alennuksessa ja postikulutkin edelleen ilmaiset.

20.12. mennessä tehdyt tilaukset ehtivät vielä perille jouluksi. Kipin kapin shoppailemaan siis 🙂

OP:n verkkomaksupalveluissa huoltokatko

OP:n palveluissa tehdään la 21.11. klo 23 – su 22.11. klo 06 huoltotöitä, jotka aiheuttavat käyttökatkoja maksutapoihin ja niiden aikana maksaminen verkkokaupassamme ei onnistu OP:n tunnuksilla. Huoltotyöt liittyvät palveluiden ylläpitoon ja kehittämiseen. 

Katko koskee seuraavia OP:n tarjoamia maksutapoja:

  • OP:n verkkomaksupainike
  • Verkko-ostojen tekeminen OP:n kortilta sekä niiden vahvistaminen Mobiiliavaimella tai avainlukulistalla

 

Kotimaiset origami-maskit

Osallistu pandemian hillintään tyylikkäällä, istuvalla kestomaskilla. Maski on kaksinkertaista, 100% kierrätyspuuvillaa ja yhdestä kappaleesta muotoon ommeltu origami-malli asettuu hyvin kasvoille. Kolme eri kokoa ja taipuisa, teräksinen nenävahvike vielä lisäävät käyttömukavuutta. Valmistamme maskit itse, käsityönä ja ne kestävät 90 asteen konepesun ja keittämisen. Saatavilla kolme erilaista hymynaamaa ja kuvioton malli.

OP:n verkkomaksuissa huoltokatkoja

OP:n palveluissa tehdään 10.–11.10.2020 huoltotöitä, jotka aiheuttavat käyttökatkoja maksutapoihin. Katkot koskevat alla olevia OP:n tarjoamia maksutapoja ja niiden aikana maksaminen verkkokaupassamme ei onnistu OP:n tunnuksilla.

Huoltokatko la 10.10. klo 23.00 – su 11.10. klo 14.00:

  • OP:n verkkomaksupainike
  • Verkko-ostojen tekeminen OP:n kortilta sekä niiden vahvistaminen Mobiiliavaimella tai avainlukulistalla

Halloween-ALE!!!

Vaikka halloween-juhlat olisikin tänä vuonna peruttu, se ei haittaa niitä joille joka päivä on halloween 😉 Kannattaa siis käyttää tilaisuus hyväkseen ja hankkia synkeän tyylikästä täydennystä vaatekomeroon nyt lokakuussa, kun kauppamme on täynnä hyviä tarjouksia ja kaikki tilaukset toimitetaan ilman postikuluja 🙂

Viimeiset kappaleet -20%

Nyt olisi tarjolla viimeisiä tilaisuuksia! Eli kaikki Bannedin ja KuroiNekon tuotteet, joita on jäljellä vain yksi kappale tai yhtä kokoa myydään nyt -20% alennuksella. Käy poimimassa omasi pois 🙂